Til Jul høre der sig jo klejner til, men jeg bager ikke de der småkageklejner, men i stedet de her gærklejner, dem er alle som regel vilde med. Server dem… [Læs videre]
Koldhævede morgenboller “Bjerninglapper”
Ingredienser Her er min hidtil bedste opskrift på “morgenboller” – det er nemt når man bare lige rører dejen sammen på 1 min. – Jeg har dog erfaret at de… [Læs videre]
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Nem Kanel-Kage
Hvis du får gæster om en god time og du lige også skal rydde op eller andet inden de kommer, kan du så nå at bage? , ja da !… [Læs videre]
Blomkålsuppe #200 kcal
pr. person 200g blomkål 4 dl. hønsebouillon 60 g kødboller 1 tsk fløde Snit blomkålen i tynde skiver, tag ca. 1/4 del fra til senere, resten koges i hønsebouillonen i… [Læs videre]
Stegt Laks med Ratatouille (200 kcal)
Aftensmad til en fastedag på 5:2 50 g løg100 g squash100 g tomater 1/2 tsk olivenolieHvidløg efter smagTimian og Oregano 100 g frisk laks Skær grøntsager i små tern steg… [Læs videre]
Brombærsirup
1. Forsøg med brombær sirup 500 g friske brombær 2 dl vand Kog brombærene 10 min til de er møre og har “smidt saften” Hæld saft og bær til afdrypning … [Læs videre]
Nemt Græskarkernerugbrød
Portionen passer til 2 forme af ca. 2 lit. 1 dag. 1 dl surdej 9 dl. lunkent vand 350 g groft rugmel 350 g skårne rugkerner 50 g solsikkekerner 50… [Læs videre]
Hjemmelavet is
Ingredienser 5 dl piskefløde 2 dl mælk 2hele æg, 3 æggeblommer 125gram sukker (Du kan nøjes med 100 gram hvis du syntes den er for sød.) 1 stangfuld vanillekorn eller… [Læs videre]
Lagkagebunde glutenfri
Ingredienser Tilberedning 4-5 æg 170 gsukker 65 gkartoffelmel 60g rismel eller glutenfri mel 2 tsk. bagepulver Tænd ovnen på 170° C varmluft Fremgangsmåde Pisk æg og sukker skummende og luftigt… [Læs videre]